Coronasteun

Het is niemand ontgaan dat de komst van Corona de wereld behoorlijk op zijn kop heeft gezet. Niet alleen in directe zin, maar ook in indirecte zin. Velen worden getroffen door de gevolgen van de lockdown’s. Zo ook de Healthy Mom and Baby Clinic. Door het wegvallen van inkomsten hebben veel lokale sponsoren hun financiële steun ingetrokken. Daarnaast zijn ook inkomsten weggevallen die werden binnen gehaald via toeristen en buitenlandse bezoekers. Helaas is er in Zuid-Afrika weinig geregeld aan corona steun vanuit de overheid. Dit heeft het gevolg dat de kliniek extra inkomsten kan gebruiken om alle lopende werkzaamheden vol te kunnen houden. 

Wat is er precies nodig?

Vanuit Stichting Turn The Tide willen we hierin de kliniek ondersteunen, zodat de deuren van de kliniek open kunnen blijven ook in deze tijd. Met een donatie kunt u ons helpen om het doelbedrag van €5000,- te behalen.

11% behaald! Benodigd bedrag: € 4.465 van € 5.000

Doneer aan ‘Extra Coronasteun’

Elke donatie gaat rechtstreeks naar HMBC in Zuid-Afrika. Geen dure managers of onnodige overheadkosten. Jouw gift helpt moeders en baby’s.