Een (verlos)kamer voor spoedeisende hulp

Regelmatig zijn er spoedsituaties in de kliniek waarin vrouwen direct medische hulp nodig hebben: vrouwen met enorm hoge bloeddruk, spoedbevallingen, verminderde beweging van een foetus of een ernstig ziek kind. Het wachten op een ambulance van de overheid duurt vaak lang; het kan zo een paar uur duren. Wanneer de situatie het toelaat vangen wij de vrouw en/of haar baby op in de kliniek. Vaak geven we een infuus en stabiliseren wij de vrouw met de nodige medicatie tot het moment dat de ambulance komt. Meestal wordt een consultatie ruimte gebruikt voor deze zorg. Dit betekent dat de cliënten die voor controle komen puur door ruimtegebruik moeten wachten op hun consult. Met het uitbreiden van de kliniek, door het huren van de andere kant van het gebouw en het inrichten van een speciale kamer voor spoedgevallen, kunnen wij betere service bieden, zowel voor vrouwen of kinderen in nood als voor de reguliere consultaties. De kamer voor spoedeisende hulp kan ook worden gebruikt als extra onderzoekskamer.

Wat is er precies nodig?

Zuurstof, een emergency trolly, een bevaltas en een draagbaar echoapparaat zijn al aan de kliniek geschonken. Er is nog een ziekenhuisbed, bedlinnen, een goede stoel en een bureau met bureaustoel nodig. Dit kost de HMBC € 2.500,- . Help je mee deze spullen te bekostigen?

4% behaald! Benodigd bedrag: € 2.390 van € 2.500

Doneer aan ‘Een kamer voor spoedeisende hulp in Jeffreys Bay’

Elke donatie gaat rechtstreeks naar HMBC in Zuid-Afrika. Geen dure managers of onnodige overheadkosten. Jouw gift helpt moeders en babies.

Naam

E-mailadres

Project

Bericht

Bedrag €*